Σοφία Παυλίδου: «Μετά την βίαιη συμπεριφορά, ήμουν τρομοκρατημένη στην ζωή μου»
13:42 - 16/12/2021
Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου, το πρωινό της Πέμπτης, στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. Η όμορφη ηθοποιός […]
The post Σοφία Παυλίδου: «Μετά την βίαιη συμπεριφορά, ήμουν τρομοκρατημένη στην ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Παυλίδου: Μετά την βίαιη συμπεριφορά, ήμουν τρομοκρατημένη στην ζωή μου
H Σοφία Παυλίδου καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μίλησα δημόσια, ένιωσα ότι με κοιτάνε οι συνάδελφοι μου και ένιωσα ότι δεν με πίστευαν. Φυσικά όταν δεν είσαι μπροστά, δεν μπορείς εύκολα να ξέρεις τι γίνεται. Μετά όμως είχα τις αποδείξεις γιατί είχα τα σημάδια στο σώμα μου, το χαρτί του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Παυλίδου: «Μετά την βίαιη συμπεριφορά, ήμουν τρομοκρατημένη στην ζωή μου»
“Μου ήταν αδιανόητο να μην αντιδράσω με αυτό τον τρόπο. Να μην κάνω μια μήνυση” εξομολογήθηκε η Σοφία Παυλίδου. Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου, το πρωινό της Πέμπτης, στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της εμπειρία κακοποιητικής συμπεριφοράς από συνεργάτη της σε παλαιότερη θεατρική […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοφία Παυλίδου: "Μετά την βίαιη συμπεριφορά, ήμουν τρομοκρατημένη στην ζωή μου"
"Μου ήταν αδιανόητο να μην αντιδράσω με αυτό τον τρόπο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr