Δ.Σταρόβας για τον Σ.Παναγιωτόπουλο: «Είχε μια δεύτερη ζωή - Προσπάθησα να επικοινωνήσω -τώρα που αποδείχτηκε δεν θέλω»

17:00 - 18/12/2021

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν κι έκαναν στενή παρέα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας. «Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε. Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν είδα και την εκπομπή που ο Στάθης επικοινώνησε με τον Αντώνη και του είπε ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο. Μετά θυμός, οργή…» «Δεν είναι εύκολο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για 30 χρόνια και καταλαβαίνεις ότι έχει μια δεύτερη ζωή, την οποία επιμελώς

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: Είχε μια δεύτερη ζωή, σαν ψέματα μου φαίνεται

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Ολα Γκουντ» σχολίασε τις αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλος – «Είχε μια δεύτερη ζωή που την έκρυβε από όλους»

Ο ηθοποιός και μουσικός δήλωσε ότι έπεσε από τα σύννεφα

Διαβάστε το στο

Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Είχε μια δεύτερη ζωή που έκρυβε επιμελώς από τους πάντες

Διαβάστε το στο aek365.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις