Λάμπρος Κωνσταντάρας – Survivor: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε on air
13:16 - 19/12/2021
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και σήμερα ήταν η τελευταία
To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας – Survivor: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε on air δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Λάμπρος Κωνσταντάρας : Φεύγει για Άγιο Δομίνικο - Πώς τον αποχαιρέτησε η Ελένη Τσολάκη [Βίντεο]
O Λάμπρος Κωνσταντάρας που φεύγει για Άγιο Δομίνικο, θα ανήκει στην ομάδα των "Διασήμων".
Διαβάστε το στο thetoc.grΛάμπρος Κωνσταντάρας – Survivor: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε on air (vid)
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δημοσιογράφος θα ανήκει στην ομάδα των «Διασήμων». «Θέλω να στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στο αγόρι μας το γλυκό, το όμορφο, το ταλαντούχο, που θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η καρέκλα σου θα σε περιμένει, σε θέλω δίπλα μου. Όπου και να είσαι, θέλω να με σκέφτεσαι. Να προσέχεις […]
Το άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας – Survivor: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και η Ελένη Τσολάκη τον αποχαιρέτησε on air (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr