Δανάη Μπάρκα: «Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό»
14:14 - 19/12/2021
Καλεσμένη στο πλατό του Dot ήταν σήμερα η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλα στη Νάντια Μπουλέ και […]
The post Δανάη Μπάρκα: «Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό
Για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του MEGA μίλησε η Δανάη Μπάρκα, αποκαλύπτοντας ότι αρχικά το κανάλι είχε κάνει πρόταση στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, κι αργότερα στράφηκε προς αυτή. «Φέτος κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Στην τηλεόραση αλλάζουν εύκολα οι πρωτιές. Βγάζουμε λίγο παραπάνω κέφι από τις άλλες εκπομπές. Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό. Όταν μου έγινε η πρόταση για την εκπομπή, πήρα τον Μίνω στο 4 το πρωί. Δεν είπα αμέσως στη μαμά μου για το πρωινό γιατί θα άρχιζε κήρυγμα», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Αν μου αρέσει καλεσμένος από τις απέναντι εκπομπές θα στείλω μήνυμα στη Φαίη ή την Κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔανάη Μπάρκα: «Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό» (vid)
«Φέτος κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Στην τηλεόραση αλλάζουν εύκολα οι πρωτιές. Βγάζουμε λίγο παραπάνω κέφι από τις άλλες εκπομπές. Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό. Όταν μου έγινε η πρόταση για την εκπομπή, πήρα τον Μίνω στο 4 το πρωί. Δεν είπα αμέσως στη μαμά μου για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔανάη Μπάρκα: Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό
Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο «Dot»Η Δανάη Μπάρκα, το πιο κεφάτο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης παραχώρησε συνέντευξη στο «Dot». Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» στο MEGA συνάντησε τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη και μίλησε για την επιτυχία την είσοδό της στην πρωινή ζώνη, την επιτυχία του «Πάμε Δανάη» αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της. «Φέτος κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Βρέθηκαν στο δρόμο μου οι άνθρωποι που είπαν όχι τι θέλει ο κόσμος, αλλά τι ταιριάζει σε αυτή την ομάδα για να αρέσει και στον κόσμο. Νομίζω πέρυσι στρώσαμε τα χαλιά για να μπει ο κόσμος φέτος μέσα». Για την πρόταση να παρουσιάσει πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr