«Αλλάζει όψη η Πλατεία Ελευθερίας» – Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πηνειού
18:32 - 19/12/2021
Με ιππήλατη άμαξα, που διέθεσε ο «Ιππικός Όμιλος – Ο Πηνειός» έφθασε ο Άγιος Βασίλης στην Πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη το Σάββατο βράδυ (18/12), λίγα λεπτά πριν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου που σηματοδότησε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Πηνειού. Την εκδήλωση, που μελωδικά «έντυσε» η ανανεωμένη Φιλαρμονική Γαστούνης, παρά την χαμηλή θερμοκρασία […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαββατοκύριακο με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο γεμάτο εορταστικές εκδηλώσεις απολαύσαμε στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στα πλαίσια του προγράμματος «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ». Συγκεκριμένα: Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου παρακολουθήσαμε δύο υπέροχες θεατρικές παραστάσεις «Στου Αισώπου την παρέα» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο και «Ο Παπουτσωμένος Γάτος» στο Κινηματοθέατρο «Άστρον». Οι δύο θεατρικές παραστάσεις ήταν απολαυστικές. Οι μικροί μας θεατές παρακολούθησαν […]
Διαβάστε το στο otavoice.grΑνακάλυψα τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για την οικογένειά μου
Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την πιο γιορτινή μέρα του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Το δέντρο μου είναι ήδη στολισμένο με τα ωραιότερα στολίδια -φέτος φρόντισα να πάρω τα πιο φανταχτερά που βρήκα-, ενώ στο σπίτι μου ηχούν συνέχεια χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες. Είμαι έτοιμη να υποδεχτώ τους στενούς συγγενείς μου ανήμερα τα Χριστούγεννα και ήδη […]
The post Ανακάλυψα τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για την οικογένειά μου appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr