Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο λόγω της μετάλλαξης Όμικρον

00:00 - 21/12/2021

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (20.12.2021) ότι ματαιώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα την Πρωτοχρονιά, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον στη Βρετανία. «Με τις μολύνσεις της Covid-19 σε επίπεδα ρεκόρ στην πόλη μας και στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαι αποφασισμένος (…) ... Περισσότερα To άρθρο Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο λόγω της μετάλλαξης Όμικρον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι ματαιώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν στη βρετανική...

Διαβάστε το στο Zougla

Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Αντί για την εκδήλωση, θα μεταδοθεί από το BBC μια «εντυπωσιακή εκπομπή» στην οποία θα γίνεται αναφορά στα σημαντικότερα γεγονότα του 2021.

Διαβάστε το στο in.gr

Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Αντί για την εκδήλωση, θα μεταδοθεί από το BBC μια «εντυπωσιακή εκπομπή» στην οποία θα γίνεται αναφορά στα σημαντικότερα γεγονότα του 2021.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Λονδίνο – Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού

Αντί για την εκδήλωση, θα μεταδοθεί από το BBC μια «εντυπωσιακή εκπομπή» στην οποία θα γίνεται αναφορά στα σημαντικότερα γεγονότα του 2021.

Διαβάστε το στο tovima

Κορoνοϊός: Αμερικανοί ακυρώνουν τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια λόγω της μετάλλαξης Όμικρον

Η Κάρλα Μπέντον, επιμελήτρια βιβλίων στο Σικάγο, ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Ευρώπη για τα Χριστούγεννα, όταν έγινε γνωστή η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού στα τέλη Νοεμβρίου. Γρήγορα ακύρωσε τα σχέδιά της καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και οι κανόνες για τεστ αλλάζουν συνεχώς, επιλέγοντας αρχικά να παραμείνει στις ΗΠΑ και να επισκεφθεί την αδελφή της στο Χιούστον, του Τέξας. Τελικά αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα ταξιδιωτικά της σχέδια και να παραμείνει στο σπίτι της στο Σικάγο για τις γιορτές, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, επικαλούμενο σχετικό ρεπορτάζ του Reuters. «Αρχικά ήλπιζα να μπορώ να προσαρμόσω ένα μέρος του ταξιδιού μου ανάλογα με τις συνθήκες», δήλωσε στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χριστούγεννα σε… Ομηρία η Ευρώπη – Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Η απειλή της παραλλαγής «Ομικρον» ρίχνει βαριά σκιά στα Χριστούγεννα και στο εορταστικό κλίμα των ημερών σε όλη την Ευρώπη. Μέρα με τη μέρα αυξάνεται η πιθανότητα για τους Ευρωπαίους πολίτες να ζήσουν τα δεύτερα «πανδημικά» Χριστούγεννα, καθώς τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα επανέρχονται σε πολλές χώρες. Ο δήμαρχος του Λονδίνου... The post Χριστούγεννα σε… Ομηρία η Ευρώπη – Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ανακοίνωσε απόψε ότι ματαιώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα την Πρωτοχρονιά, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον στη Βρετανία.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Oι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο ματαιώνονται, λόγω των κρουσμάτων της Όμικρον

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται οι εορταστικές

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ματαιώνονται και στο Λονδίνο οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις υπό τον φόβο της Όμικρον

Αντί για την εκδήλωση στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ του Λονδίνου, θα μεταδοθεί από το BBC εκπομπή στην οποία θα γίνεται αναφορά στα σημαντικότερα γεγονότα του 2021.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σαρηγιάννης: Την Πρωτοχρονιά θα έχει επικρατήσει η μετάλλαξη Όμικρον

Αν η διασπορά συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς "δεν θα είναι επιλογή το lockdown, θα μας το επιβάλλει η μετάλλαξη όμικρον", σημείωσε ο καθηγητής.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Αυστραλία: Ο πρωθυπουργός Μόρισον απορρίπτει νέο lockdown λόγω της μετάλλαξης Όμικρον

Ο πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισον δήλωσε σήμερα ότι η Αυστραλία πρέπει να απομακρυνθεί από τη λογική των αυστηρών περιορισμών που επιβάλλει η κυβέρνηση και οι αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να περιορίζουν τις ζωές των πολιτών με lockdown λόγω της covid-19. Τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των νέων μολύνσεων στην Αυστραλία σπάει ρεκόρ, με την έξαρση να τροφοδοτείται από το πιο μεταδοτικό παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του κορωνοϊού. Ωστόσο ο Μόρισον επέμεινε ότι ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού αποτελεί πλέον ατομική ευθύνη των πολιτών. «Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή τη νοοτροπία των κυβερνητικών επιβολών και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους Αυστραλούς ως ενήλικες», τόνισε ο Αυστραλός πρωθυπουργό

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι ματαιώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα την Πρωτοχρονιά, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον στη Βρετανία.«Με τις μολύνσεις της Covid-19 σε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Λονδίνο: Ματαιώνονται οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις υπό τον φόβο της Όμικρον

Το Λονδίνο ακολουθεί το παράδειγμα του Παρισιού που το Σάββατο ανακοίνωσε ότι ματαιώνει τη ρίψη πυροτεχνημάτων και τις συναυλίες που επρόκειτο να δοθούν στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.  Ο δήμαρχος…

Διαβάστε το στο politik.gr

Παραλλαγή Όμικρον: Άκυρες οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο Λονδίνο

Παραλλαγή Όμικρον: Ο Δήμαρχος του Λονδίνου ανακοίνωσε την ματαίωση όλων πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων λόγω της αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι