Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες»
01:58 - 22/12/2021
Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την περίεργη συμπεριφορά που είχε ο Πέτρος […]
The post Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει σκηνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Το έκανε επίτηδες»
Καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος της ΕΡΤ βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίεργη συμπεριφορά που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, σε κάθε συνεργασία της, παρακαλεί τους συναδέλφους της να μην μασούν τσίχλα. Ωστόσο, ο Πέτρος...
The post Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει σκηνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Το έκανε επίτηδες» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη: Θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες
«Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός δεν είναι καπρίτσιο, να μην μασάνε κι έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες, δεν θα υπογράψω. Ότι ήταν να πω το είπα κι ότι κατάλαβε κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς μεγαλώνοντας, αποφεύγω να έρχομαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριάννα Τουμασάτου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες»
Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος». Η αγαπημένη
To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαριάννα Τουμασάτου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες»
Η Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για την περίεργη συμπεριφορά που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνεργασία τους, όπου μασούσε τσίχλα. «Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός δεν είναι καπρίτσιο, να μην μασάνε κι έρχομαι σε πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαριάννα Τουμασάτου: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες"
"Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέω ότι εμένα δεν με πείραξε ποτέ κανείς"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗ Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την τσίχλα – “Θα έκανα εμετό πάνω του” (VIDEO)
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (21/12) στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» η Μαριάννα Τουμασάτου. Η...
The post Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την τσίχλα – “Θα έκανα εμετό πάνω του” (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr