Ψητή κολοκύθα με σκόρδο και δεντρολίβανο

10:00 - 22/12/2021

Υλικά 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. σ. μέλι 3 φλ. τσαγιού κολοκύθα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδου Αλάτι Φρέσκο τριμμένο πιπέρι Κλαδί από φρέσκο θυμάρι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το μέλι και το λάδι και ψιλοκόψτε το σκόρδο. Τοποθετήστε την κολοκύθα σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα και ρίξτε από πάνω το μείγμα του μελιού. Γαρνίρετε με το σκόρδο και ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε και το θυμάρι. Σκεπάστε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ψήστε για 40 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η κολοκύθα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!