Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για το «perouka gate»

13:40 - 22/12/2021

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του  Νίκου Παππά αποφάσισε η Βουλή μετά την μήνυση περί συκοφαντικής δυσφήμισης που έχει καταθέσει ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης για ανάρτηση που είχε κάνει ο πρώην υπουργός το καλοκαίρι σχετικά με την επονομαζόμενη  υπόθεση “perouka gate​”  στη Νέα Υόρκη. Η Ολομέλεια με 175 ψήφους υπέρ, έναντι 101 κατά και 1 “παρών” αποφάσισε ... Περισσότερα To άρθρο Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για το «perouka gate» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά για την υπόθεση «περούκα gate»

Υπέρ ψήφισαν 175 βουλευτές, 101 τάχθηκαν κατά και 1 ψήφισε «παρών». 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βουλή: Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για την υπόθεση «perouka gate»

Την άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά για την υπόθεση που έμεινε γνωστή ως «perouka gate», αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη 175 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, 101 καταψήφισαν, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε “παρών”. Το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του... The post Βουλή: Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για την υπόθεση «perouka gate» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά ψήφισε η Βουλή: Για το “περούκα γκέιτ”

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Βουλή: Άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά για την υπόθεση "περούκα gate"

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την υπόθεση "περούκα gate" ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νίκος Παππάς: Αρση ασυλίας για το perouka gate

«Προσέξτε την κερκόπορτα που επιχειρείτε να ανοίξει», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές της πλειοψηφίας, την ώρα που ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης σημείωνε ότι η απόφαση «απορρίπτει τις πρακτικές εκφοβισμού» από πλευράς του πρώην υπουργού Επικρατείας, και παράλληλα αναφερόταν στη νέα του δικαστική δικαίωση για την υπόθεση The post Νίκος Παππάς: Αρση ασυλίας για το perouka gate appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Άρση βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε η ευρύτερη πλειοψηφία της Ολομέλειας της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν&nb

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά - O Θάνος Δημάδης τον κάθησε στο σκαμνί

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε η ευρύτερη πλειοψηφία της Ολομέλειας της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν&nb

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Βουλή: Άρση ασυλίας για τον Νίκο Παππά για το «perouka gate»

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΤΙΖΑ Νίκου Παππά για το λεγόμενο parouka gate αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Άρση της ασυλίας του Παππά για την υπόθεση Δημάδη

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά αποφάσισε - κατά πλειοψηφία - η ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής Δεοντολογίας. Επί 277 ψηφισάντων βουλευτών, "υπέρ" της άρσης ασυλίας του κ. Παππά ψήφισαν 175 βουλευτές, "κατά" 101 βουλευτές ενώ 1 βουλευτής δήλωσε "παρών". Ενημερώνοντας την Το άρθρο Άρση της ασυλίας του Παππά για την υπόθεση Δημάδη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Βουλή: Άρση της ασυλίας του Ν. Παππά για την υπόθεση Δημάδη

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά αποφάσισε -κατά πλειοψηφία- η ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής Δεοντολογίας. Επί 277 ψηφισάντων βουλευτών, “υπέρ” της άρσης ασυλίας του κ. Παππά ψήφισαν 175 βουλευτές, “κατά” 101 βουλευτές ενώ 1 βουλευτής δήλωσε “παρών”. Ενημερώνοντας την ολομέλεια, ο […] Βουλή: Άρση της ασυλίας του Ν. Παππά για την υπόθεση Δημάδη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Βουλή: Άρση της ασυλίας του Ν. Παππά για την υπόθεση Δημάδη

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά αποφάσισε - κατά πλειοψηφία - η ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής Δεοντολογίας. Επί 277 ψηφισάντων βουλευτών, "υπέρ" της άρσης ασυλίας του [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Βουλή: Άρση της ασυλίας του Ν. Παππά για την υπόθεση Δημάδη

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά αποφάσισε - κατά πλειοψηφία - η ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής Δεοντολογίας. Επί 277 ψηφισάντων βουλευτών, "υπέρ" της άρσης ασυλίας του κ. Παππά ψήφισαν 175 βουλευτές, "κατά" 101 βουλευτές ενώ 1 βουλευτής δήλωσε "παρών".

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για το «περούκα gate»

Την άρση ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε η Βουλή.Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε η Βουλή. Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη 175 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, 101 καταψήφισαν, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών». Το αίτημα άρσης της ασυλίας του διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης για την υπόθεση «περούκα gate». Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι «θα πρέπει να προσέχετε για το προηγούμενο που διαμορφώνετε με την ψήφο σας. Δεν είναι σταθερές και αέναες οι πλειοψηφίες». Και συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων: «Είχαν μεταμφιεστε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Βουλή: Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για το «perouka gate»

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε η Βουλή, έπειτα από την μήνυση περί συκοφαντικής δυσφήμισης που έχει... The post Βουλή: Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά για το «perouka gate» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι