Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα για να φάμε πίτσα»

16:40 - 23/12/2021

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […] The post Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα για να φάμε πίτσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα για να φάμε πίτσα

Αφοπλιστικά ειλικρινής στην τηλεοπτική της συνέντευξη!

Διαβάστε το στο

Έλενα Χριστοπούλου: Με έσωσε το GNTM γιατί ήμουν οικονομικά ράκος – Είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα για να φάμε πίτσα

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική περίοδο της ζωής της κατά την οποία είχε 5 ευρώ για να φάει μια πίτσα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Με έσωσε τότε το GNTM και οι άνθρωποι από το Star που με επέλεξαν. Με έσωσαν γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM ανέπνευσα». «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα να φάμε μία πίτσα»

H Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου, αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα για να φάμε πίτσα»

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα να φάμε μια πίτσα»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 όπου και μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ με την Ηλιάνα να φάμε μια πίτσα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Το GNTM με έσωσε – Με την Ηλιάνα είχαμε 5 ευρώ να φάμε μία πίτσα (Video)

Για τις οικονομικές δυσκολίες μίλησε η Ελενα Χριστοπούλου στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Πριν το GNTM ήμουν οικονομικά ράκος - Είχαμε με την Ηλιάνα 5 ευρώ για να φάμε μια πίτσα [βίντεο]

Οι οικονομικές δυσκολίες της Έλενας Χριστοπούλου πριν γίνει coach στο GNTM.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έλενα Χριστοπούλου: «Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαμε πέντε ευρώ για να φάμε μία πίτσα» (βίντεο)

Η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τα εμπόδια που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της, αλλά και τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Με έσωσαν οι άνθρωποι του GNTM και το Star, γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον, και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μία σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM, ανέπνευσα» δήλωσε αρχικά η  μάντατζερ μοντέλων και σχεδιάστρια ρούχων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε παλαιότερα. Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μία οικογένεια που δουλεύει μόνο ο μπαμπάς μου κα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Έλενα Χριστοπούλου στην τηλεοπτική της συνέντευξη! Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην πλέον δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Ήμουν ράκος οικονομικά - Με έσωσε το GNTM

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και αναφέρθηκε στην παραγωγή του GNTM, όπου την έβγαλε από το αδιέξοδο.Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Η ίδια σημείωσε πως είχε γίνει ράκος, ενώ μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, χάρη στη συμμετοχή στο GNTM. «Με έσωσε τότε το GNTM και οι άνθρωποι από το STAR που με επέλεξαν. Με έσωσαν γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μια σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM ανέπνευ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αφοπλιστικά ειλικρινής στην τηλεοπτική της συνέντευξη!

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο