Αντικύθηρα: Ναυάγιο σκάφους με μετανάστες – Τουλάχιστον 4 νεκροί

19:12 - 23/12/2021

Νέο ναυάγιο με μετανάστες σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στα Αντικύθηρα. Σύμφωνα με το λιμενικό, από το ναυάγιο στα Αντικύθηρα έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 4 μετανάστες. Η ενημέρωση του Λιμενικού «Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Αντικυθήρων. Ικανός αριθμός αλλοδαπών βρίσκεται στη ... Περισσότερα To άρθρο Αντικύθηρα: Ναυάγιο σκάφους με μετανάστες – Τουλάχιστον 4 νεκροί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντικύθηρα – Ναυάγιο με μετανάστες στα ανοιχτά του νησιού

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα έχουν εντοπιστεί νεκρά ενώ στο σημείο πνέουν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.

Διαβάστε το στο in.gr

Αντικύθηρα – Νέο ναυάγιο με μετανάστες στα ανοιχτά του νησιού

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση διάσωσης. Μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα έχουν εντοπιστεί νεκρά, ενώ στο σημείο πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τραγωδία στα Αντικύθηρα: Nαυάγιο με τέσσερις μετανάστες νεκρούς

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Αντικυθήρων, στη βραχονησίδα Πρασονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, κάποιος από τους επιβαίνοντες κάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης στο 112 και ενημέρωσε για τη θέση τους αναφέροντας ότι στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 100 άτομα. Στο σημείο έσπευσε πλοίο ανοιχτής θάλασσας του Λιμενικού και εντόπισαν στη βραχονησίδα περί τους 90 ανθρώπους. Εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί ενώ οι έρευνες για τυχόν αγνοούμενους συνεχίζονται. Στις έρευνες και την επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετέχουν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, δύο πλωτά του λιμενικού σώματος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νέα προσάραξη σκάφους με μετανάστες, αυτή τη φορά στη Μάνη

Άλλο ένα περιστατικό, το δεύτερο μέσα σε ένα 24ωρο, με προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους που μετέφερε μετανάστες, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο όρμο Γυαλιά Δήμου Ανατολικής Μάνης. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα διερχόμενος πολίτης ενημέρωσε για το περιστατικό της προσάραξης του σκάφους και άμεσα στο σημείο έσπευσαν από ξηράς δύο περιπολικά οχήματα και από θαλάσσης ένα […] The post Νέα προσάραξη σκάφους με μετανάστες, αυτή τη φορά στη Μάνη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Αντικύθηρα: Τουλάχιστον 4 νεκροί σε νέο ναυάγιο σκάφους με μετανάστες (Video)

Περίπου 90 άτομα εντοπίστηκαν στη βραχονησίδα Πρασονήσι - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αντικύθηρα: Ναυάγιο σκάφους με μετανάστες, τέσσερις νεκροί

Το ιστιοφόρο που μετέφερε τους μετανάστες, φέρεται να είχε αναχωρήσει από τα παράλια της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία. Κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112. Επέβαιναν περίπου 100 άτομα.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Αντικύθηρα: Επτά νεκροί μετανάστες μετά το ναυάγιο

Επτά μετανάστες (πέντε γυναίκες και δύο άνδρες) έχασαν τη ζωή τους μετά την προσάραξη σκάφους βόρεια των Αντικυθήρων.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τραγωδία στα Αντικύθηρα: Nαυάγιο με τέσσερις μετανάστες νεκρούς

Τραγωδία στα Αντικύθηρα: Nαυάγιο με τέσσερις μετανάστες νεκρούςekomninou Thu, 23/12/2021 - 23:30

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αντικύθηρα: Τέσσερις νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο

Τραγωδία σημειώθηκε στα Αντικύθηρα με ιστιοπλοϊκό σκάφος που μετέφερε μετανάστες.Σε «υγρό τάφο» μετατράπηκε για ακόμη μία φορά το Αιγαίο, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερις νεκροί μετανάστες από ναυάγιο στα Αντικύθηρα. Συγκεκριμένα, τουλάχιστον τέσσερις σοροί, έχουν περισυλλεγεί έως τώρα από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Αντικυθήρων, μετά την προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με μετανάστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μετανάστες κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112, αναφέροντας ότι στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 100 άτομα. Άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση από το λιμενικό σώμα υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης ΕΚΣΕΔ, με αποτέλεσμα να εντοπισ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αντικύθηρα – Ναυάγιο με μετανάστες στα ανοιχτά του νησιού

Ενώ ακόμα συνεχίζονται οι έρευνες για το ναυάγιο στη Φολέγανδρο, όπου τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ένα ακόμη συνέβη. Αυτή τη φορά στα Αντικύθηρα. Συγκεκριμένα, συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, καθώς σκάφος στο οποίο επέβαιναν μετανάστες προσάραξε σε βραχονησίδα βόρεια των Αντικυθήρων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετανάστες κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι