«Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM»

08:56 - 24/12/2021

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM, αναφέρθηκε στο τροχαίο […] The post «Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο «καρφί« από τη Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM»

Η Μέγκι Ντρίο που έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο τροχαίο ατύχημα που είχε, στην απώλεια της μητέρας της, αλλά και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Δεν ήταν απλό ατύχημα. Έφυγα κανονικά στη λεωφόρο και έπεσα σε κολώνα της ΔΕΗ. Ήταν πολύ δυνατό το ατύχημα. Κάποια στιγμή έχασα και τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Ίσως φταίει και η ψυχολογία μου λόγω θανάτου της μητέρας μου γιατί δεν περνάω εύκολα γενικά. Κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω μια ψυχολογία πολύ βαριά και μια έλλειψη. Έχει ψιλοδιαλυθεί η οικογένεια και έχουν πέσει πολλά πράγματα πάνω μου. Πρέπει να κρατήσω και τη δουλειά μου, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου και είμαι πραγματικά σε πολύ μεγάλη πίεση», είπε α

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι να μην βλέπω του χρόνου την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM

«Ή ήταν εκεί ή δεν ήταν, εμένα το ίδιο μου έκανε» είπε το μοντέλο για την κριτή του ριάλιτι μόδας

Διαβάστε το στο news.gr

Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη στο GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" έκανε δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή ένα event στο οποίο παρευρέθηκε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μέγκι Ντρίο: Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο «GNTM»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το τροχαίο ατύχημα που είχε, την απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό και την φετινή παρουσιάστρια του «GNTM»Πρώτη Δεκεμβρίου έχασε την μητέρα της η Μέγκι Ντρίο και από τότε οι δημόσιες εμφανίσεις της πρώην παίκτριας του «GNTM» είναι ελάχιστες. Όμως, πριν από πριν από μερικές ημέρες η εκρηκτική Μέγκι παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση όπου την συνέλαβαν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Η πρώτη ερώτηση που της έθεσαν οι δημοσιογράφοι αφορούσε φυσικά το ατύχημά της. «Δεν ήταν απλό ατύχημα. Έφυγα κανονικά στη λεωφόρο και έπεσα σε κολώνα της ΔΕΗ. Ήταν πολύ δυνατό το ατύχημα. Κάποια στιγμή έχασα και τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τι έγινε.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM»

Μέγκι Ντρίο: «Μερικές φορές έβγαινε και από βίντεο στο GNTM, Ή ήταν εκεί ή δεν ήταν, εμένα το ίδιο μου έκανε αδιάφορη πολύ».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μέγκι Ντρίο: "Εύχομαι του χρόνου να μη βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM"

"Ή ήταν εκεί ή δεν ήταν, εμένα το ίδιο μου έκανε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι να μην βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM του χρόνου»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Μega και έσταξε φαρμάκι αφού πρώτα μίλησε για ό,τι την αφορά. «Είχα ατύχημα, έφυγα από τη λεωφόρο και χτύπησα σε κολόνα της ΔΕΗ. Με τα προβλήματα υγείας που έχω λόγω στρες, έχω χάσει 8 κιλά», είπε. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο GNTM. Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr The post Μέγκι Ντρίο: «Εύχομαι να μην βλέπω την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM του χρόνου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο