Λύγισε η Πηγή Δεβετζή στην κάμερα του Alpha – «Μου λείπει ο πατέρας μου»
11:58 - 24/12/2021
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε συνέντευξη η Πηγή Δεβετζή. Αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων, ενώ συγκινημένη μίλησε για […]
The post Λύγισε η Πηγή Δεβετζή στην κάμερα του Alpha – «Μου λείπει ο πατέρας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Πηγή Δεβετζή «λύγισε» για τον θάνατο του πατέρα της: «Μου λείπει πολύ»
«Έχω πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια και τα προηγούμενα Χριστούγεννα, που ζούσε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου» ανέφερε η Ολυμπιονίκης του στίβου
Διαβάστε το στο Πηγή Δεβετζή: Μου λείπει ο πατέρας μου
Συγκινημένη στην κάμερα η Πηγή Δεβετζή για την απώλεια του πατέρα της. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μίλησε η Πηγή Δεβετζή στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, η αθλήτρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα της. «Έχω όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μου ... Περισσότερα
To άρθρο Πηγή Δεβετζή: Μου λείπει ο πατέρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Λύγισε» η Πηγή Δεβετζή για την απώλεια του πατέρα της - «Μου λείπει πολύ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha μίλησε η Πηγή Δεβετζή και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.
«Πολλές είναι οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια τα Χριστούγεννα, όταν ζούσε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου που ήμασταν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όχι ότι τώρα δεν είμαστε, αλλά μας λείπει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις από την οικογένεια μου. Το δώρο που θυμάμαι είναι ένα ποδήλατο που μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Πάντα έγραφα γράμμα και ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη αθλητικά. Με τόσα χρόνια πρωταθλητισμού, έλειπα πάρα πολύ καιρό από το σπίτι
Διαβάστε το στο pronews.gr