Ο Χρήστος Σαντικάι εξήγησε γιατί δεν τον συγκινούν τα Χριστούγεννα

00:24 - 25/12/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι το πρωί της Παρασκευής (24/12) και εξήγησε γιατί δεν τον συγκινούν τα Χριστούγεννα. Ο λόγος φυσικά είναι πως από πολύ μικρός τις μέρες των Χριστουγέννων δούλευε αφού έγινε γνωστός τραγουδώντας γι’ αυτά. «Συνήθως δούλευα τα Χριστούγεννα από παιδί. Έχω να τα νιώσω από πολύ μικρός. Δεν πίστευα ούτε στον Άγιο Βασίλη. Δεν με συγκινούσαν. Δεν θα έγραφα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Έχω ασχοληθεί με τα Χριστούγεννα. Για 3-4 χρόνια ήμουν τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι. Σε ότι αφορά την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, ο Χρήστος Σαντικάι είπε ότι έχει σκεφτεί τι δώρο θα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Σαντικάι: «Για 3-4 χρόνια ήμουν τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα»

«Από πολύ μικρός έχω να νιώσω ότι καθόμαστε και τρώμε όλοι μαζί. Δεν πίστευα ούτε στον Άγιο Βασίλη. Οι γονείς μου, μου έπαιρναν δώρα αλλά δεν με συγκινούσαν», τόνισε

Διαβάστε το στο

Οι 6 καλύτερες μαντινάδες για να στείλεις τα Χριστούγεννα!

Οι μαντινάδες είναι μέρος της ζωής μας και είναι μέρος της ζωής μας γιατί ακριβώς «κολλάνε» σε κάθε περίσταση: σε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βρετανία: Ο εμβολιασμός δεν σταματά ούτε τα Χριστούγεννα

Βρετανία: Δεν είχε σημάνει καν το μεσημέρι και ενώ κάποιοι άνοιγαν ακόμη τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, μια ουρά είχε σχηματιστεί…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βρετανία: Ο εμβολιασμός δεν σταματά ούτε τα Χριστούγεννα

Λόγω της ταχύτατης εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εμβολιαστική εκστρατεία δεν σταματά ούτε τα Χριστούγεννα

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Με Χρήστο Τζόλη οι ευχές της Νόριτς για τα Χριστούγεννα

Η Νόριτς ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με ανάρτηση στα social media, που είχε φωτογραφία του Χρήστου Τζόλη. Φωτογραφία του διεθνούς επιθετικού, Χρήστου Τζόλη, τον οποίο «έντυσε»… Άη Βασίλη ανάρτησε στα social media η Νόριτς και έστειλε ευχές για καλά Χριστούγεννα, με το μήνυμα «Tzolis Navidad».  Θυμίζουμε πως ο Τζόλης αναρρώνει από τον κορονοϊό, καθώς η είναι ένα από […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!