Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένα ασυνήθιστα τρυφερό χριστουγεννιάτικο μήνυμα-Τι είπε για τον πρίγκιπα Φίλιππο
18:18 - 25/12/2021
Η Βασίλισσα Ελισάβετ στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της απαίτησε έναν βαθύτατα συγκινητικό φόρο τιμής στον Δούκα του ΕδιμβούργουΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλισσα Ελισάβετ – Το τρυφερό χριστουγεννιάτικο μήνυμα της για τον Φίλιππο
«Αν και μου λείπει, και λείπει και στην οικογένειά μου, ξέρω ότι θα ήθελε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα», είπε η βασίλισσα Ελισάβετ επιμένοντας στην «χαρά της γιορτής», παρά το «ζεστό γέλιο που μας λείπει».
Διαβάστε το στο Βασίλισσα Ελισάβετ: Το συγκινητικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα – “Μου λείπει ο Φίλιππος”
Συγκινημένη ήταν σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ, που παραδέχθηκε ότι ο επί 73 χρόνια σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος “της λείπει”.
Διαβάστε το στο thebest.grΒασίλισσα Ελισάβετ: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα-εξομολόγηση ότι της λείπει ο Φίλιππος
Το πονηρό του βλέμμα, το ζεστό του γέλιο, η δέσμευσή του για το περιβάλλον… η βασίλισσα Ελισάβετ ομολόγησε σήμερα σε ένα ασυνήθιστα προσωπικού χαρακτήρα χριστουγεννιάτικο μήνυμα ότι ο επί 73…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΗ βασίλισσα Ελισάβετ ομολογεί στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της ότι της λείπει ο Φίλιππος (VIDEO)
Το πονηρό του βλέμμα, το ζεστό του γέλιο, η δέσμευσή του για το περιβάλλον…η βασίλισσα Ελισάβετ ομολόγησε σήμερα σε ένα...
The post Η βασίλισσα Ελισάβετ ομολογεί στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της ότι της λείπει ο Φίλιππος (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr