#Εδιμβούργο

Επεισοδιακή πτήση Εδιμβούργο - Αττάλεια της EasyJet - Οπαδός της Σέλτικ γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα - Βίντεο

ProtoThema.gr
Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας
14:00 23/04/2024

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρατσούκλι που είχε βγάλει στη Meghan Markle

instyle.gr
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, στις 9 Απριλίου 2021. Γνωστή βασιλική εμπειρογνώμων μιλώντας στην επέτειο θανάτου του για τον αείμνηστο δούκα του Εδιμβούργου, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε ένα χαρακτηριστικό παρατσούκλι για τη Meghan Markle και ήταν ανάλογο με τις εντυπωσιακές ομοιότητες της Meghan με μια άλλη δούκισσα. Δείτε αυτή […] The post Πρίγκιπας Φίλιππος: Το παρατσούκλι που είχε βγάλει στη Meghan Markle appeared first on InStyle.
12:46 10/04/2024

Στο κατώφλι της Wall Street η Εγκυκλοπαίδεια Brittanica

protagon.gr
Η θρυλική αγγλόφωνη έκδοση, ηλικίας 256 ετών, που ξεκίνησε από το Εδιμβούργο και τώρα εδρεύει στο Σικάγο, ετοιμάζεται να μπει στο χρηματιστήριο, με στόχο, αρχικά, την αποτίμηση της αξίας της στο ένα δισ. δολάρια The post Στο κατώφλι της Wall Street η Εγκυκλοπαίδεια Brittanica appeared first on Protagon.gr.
14:09 19/03/2024

«One Day»: Μια ιστορία αγάπης που θα σας «διαλύσει» την ψυχή

myvolos.net
Αλεξάνδρα Σκαράκη 28.02.2024 • 12:46 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι 15 Ιουλίου του 1988. Το πλάνο «ανοίγει» στο πάρτι αποφοίτησης των σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Η Εμα και ο Ντέξτερ συναντιούνται εκεί για πρώτη φορά και αμέσως, δημιουργείται έλξη μεταξύ τους. Περνούν το υπόλοιπο βράδυ μαζί, προσπαθώντας να γνωριστούν καλύτερα. Οι ολονύχτιες συζητήσεις τους προδίδουν […]
13:46 28/02/2024

Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει την 9η επέτειο γάμου με τον Μάκη της: Η απορία και οι ευχές

queen.gr
Το ταξίδι στο Εδιμβούργο και η απορία: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία του γάμου της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου;                                                  Περισσότερα...
12:09 18/02/2024

Δάφνη, της Ραφαέλλα Μάρκους στο Θέατρο ΕΛΕΡ

monopoli.gr
Από το Fringe Festival του Εδιμβούργου όπου απέσπασε το «Summerhall Lustrum Award» και από το Soho Theatre στο Λονδίνο όπου απέσπασε το «SoHo Playhouse Medal of Excellence», το πολυβραβευμένο έργο, «Δάφνη», της Ραφαέλλα Μάρκους, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο ΕΛΕΡ.
15:53 30/01/2024

Προβλήματα στις αερομεταφορές και το σιδηροδρομικό δίκτυο της Βρετανίας προκαλεί η καταιγίδα Ίσα

Newsbeast.gr
Το σιδηροδρομικό δίκτυο της Βρετανίας αντιμετώπισε προβλήματα, πτήσεις ακυρώθηκαν και χιλιάδες σπίτια έμειναν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά το πέρασμα της καταιγίδας Ίσα από τη χώρα στη διάρκεια της νύχτας. Η Σκωτία επλήγη περισσότερο, καθώς άνεμοι που έπνεαν με ταχύτητα 144 χιλιομέτρων την ώρα οδήγησαν στην ακύρωση όλων των δρομολογίων του σιδηροδρόμου. Δεκάδες πτήσεις από τα αεροδρόμια του Εδιμβούργου και της Γλασκώβης επίσης ακυρώθηκαν. Τα δρομολόγια των τρένων σε ορισμένα τμήματα της νότιας Αγγλίας επίσης επηρεάστηκαν–περιλαμβανομένων εκείνων μεταξύ σταθμών του Λονδίνου και του αεροδρομίου του Γκάτγουικ. Η διαχειρίστρια εταιρεία ηλεκτροδότησης UK Power Networks ανακοίνωσε ότ
13:00 22/01/2024

Λυδία Κονιόρδου: «Όταν παίζαμε τη Φόνισσα, το έργο αυτό ήταν τόσο ακραίο»

neolaia.gr
«Είχα δει όλα τα ντοκιμαντέρ, τα τηλεμάρκετιγνκ, τα χαλιά, τις επαναλήψεις. Αυτό το ντοκιμαντέρ για το Εδιμβούργο πρέπει να το είδα και 10 φορές»
17:46 12/01/2024

Στο Εδιμβούργο ο Θάνος Τσιρίκος

fosonline.gr
Στο Εδιμβούργο ο Θάνος Τσιρίκος.
14:46 11/12/2023

Ανδρική γονιμότητα: Ο κρίσιμος ρόλος της στην εξέλιξη της αναπαραγωγής

paraskhnio.gr
Η Ιατρική της Αναπαραγωγής είναι ο τομέας της επιστήμης που ασχολείται με τη φυσιολογία, την παθολογία και την ενδοκρινολογία του αναπαραγωγικού συστήματος στη γυναίκα και τον άνδρα. Εξελίσσεται συνεχώς και ιδίως τα τελευταία χρόνια βιώνει επαναστατικές εξελίξεις. Χαρακτηριστικό ορόσημο η γέννηση της Ντόλι, του αρνιού κλώνος, το 1996 στο Ινστιτούτο Ρόσλιν του Εδιμβούργου, που σηματοδοτεί Το άρθρο Ανδρική γονιμότητα: Ο κρίσιμος ρόλος της στην εξέλιξη της αναπαραγωγής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 29/11/2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Sold out και διπλές παραστάσεις σε 5 μεγάλες πόλεις του Νησιού!

happytv.gr
«Σάρωσε» στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Αλέξανδρος Τσουβέλας! Εξαγωγή… γέλιου έκανε στις αρχές Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο γνωστός κωμικός, από τις 3 μέχρι τις 6 του μήνα, βρέθηκε σε Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Μπρίστολ και Λονδίνο, όπου όλες του οι παραστάσεις ήταν sold out, υποχρεώνοντάς τον να γίνουν διπλές […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αλέξανδρος Τσουβέλας: Sold out και διπλές παραστάσεις σε 5 μεγάλες πόλεις του Νησιού!
13:37 17/11/2023

“Τεσσάρα” (1-4) της Σέλτικ με βασικό τον Λουίς Πάλμα που έδωσε σπουδαία ασίστ (video)

pressaris.gr
Πέρασε εμφατικά από το Εδιμβούργο και δεν ξεκουνάει από την κορυφή η Σέλτικ! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έβγαλε… γούστα απέναντι στη Χαρτς την οποία και συνέτριψε 4-1 για την 9η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership αφήνοντας τους γηπεδούχους στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο «χορός» των γκολ, άνοιξε από νωρίς καθώς μόλις στο 4′ ο […] The post “Τεσσάρα” (1-4) της Σέλτικ με βασικό τον Λουίς Πάλμα που έδωσε σπουδαία ασίστ (video) appeared first on pressaris.gr.
20:09 22/10/2023

Άλωσε το Εδιμβούργο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

blueskytv.gr
Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Χαρτς στο «Τάινκαστλ Παρκ», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα Play Off του UEFA Europa Conference League. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο 75′, έπειτα από τα πέναλτι των Λόρενς Σάνκλαντ (9′) […] Άλωσε το Εδιμβούργο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ on BLUE SKY.
16:46 25/08/2023

Βαθμολογία UEFA: Έμεινε 19η αλλά… αισιοδοξεί η Ελλάδα!

sportstonoto.gr
Οι νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κράτησαν την Ελλάδα στη 19η θέση της βαθμολογίας της UEFA, με τη διαφαινόμενη πρόκριση τεσσάρων ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Μία πολύ καλή μέρα ήταν η Πέμπτη (24/8) στις υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων! Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 2-1 μέσα στο Εδιμβούργο τη Χαρτς, ενώ ο Ολυμπιακός […]
00:46 25/08/2023

Νίκη πρόκρισης στο Εδιμβούργο ο ΠΑΟΚ

naftemporiki.gr
Ο στόχος επιτεύχθηκε για τον ΠΑΟΚ, που έφυγε νικητής από την Σκωτία (2-1) απέναντι στη Χαρτς και στη ρεβάνς της Τούμπας, την επόμενη Πέμπτη (31/8, 20:30), καλείται να επικυρώσει την… Νίκη πρόκρισης στο Εδιμβούργο ο ΠΑΟΚ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
00:00 25/08/2023

Για το πρώτο βήμα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Για το πρώτο βήμα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ) 24/08/2023 Με στόχο τους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την χαμηλότερου επιπέδου Τσουκαρίτσκι και πρέπει να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί έναντι στη σερβική ομάδα. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της δευτεραθλήτριας Βελγίου, Γκενκ, και από τη στιγμή που η τύχη τους χαμογέλασε (γιατί θα μπορούσαν να παίξουν με έναν εκ των Άγιαξ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ΛΑΣΚ Λίντσερ ή Αμπερντίν), οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους Σέρβους. Για αυτό τον λόγο οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να μπουν σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παι
09:46 24/08/2023

Χαρτς – ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

sportime.gr
Ταξίδι στο Εδιμβούργο με φόντο τους ομίλους του Europa Conference League για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τη Χαρτς (21:45) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Χάιντουκ, που συνοδεύτηκε με το εμφατικό 3-0 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δύο αγώνες μακριά... Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
09:46 24/08/2023

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς

filathlos.gr
Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς 23/08/2023 Δείτε σε Live Streaming τη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο.  
20:46 23/08/2023

Μακ Αβόι: «Πρέπει να πάρουμε το προβάδισμα με κάθε τρόπο, o ΠΑΟΚ πιέζει ψηλά και απειλεί στο τρανζίσιον»

Gazzetta
Ο προπονητής της Χαρτς, Φράνκι Μακ Αβόι, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα από το Εδιμβούργο.
19:00 23/08/2023

Προπονητής Χαρτς: «Δεν θα παίξουμε ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ»

filathlos.gr
Προπονητής Χαρτς: «Δεν θα παίξουμε ανοιχτά κόντρα στον ΠΑΟΚ» 23/08/2023 Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο, την τακτική προσέγγιση του ματς αλλά και τη ρεβάνς της Τούμπας μίλησε ο προπονητής της Χαρτς, Φράνκι Μακ Αβόι. O προπονητής της Χαρτς μίλησε συγκεκριμένα για: Την απόφαση να μην συμπεριλάβει τους Τζορτζ Γκραντ και Πίτερ Χάρινγκ στην λίστα των αγώνων με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μία ολόκληρη ομάδα για να διαλέξουμε και ο Τζορτζ είναι άτυχος, αλλά αυτός είναι ο ανταγωνισμός. Είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχει αυτό και είναι δύσκολο για τον Τζορτζ γιατί βγήκε χαμένος. Ο Πίτερ, από την άλλη, είναι τραυματίας, δεν είναι πολύ μακριά από την αποθε
18:46 23/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load