Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε στον αέρα πως είναι σε νέα σχέση – «Ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω»

14:02 - 26/12/2021

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Open Weekend” ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για […] The post Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε στον αέρα πως είναι σε νέα σχέση – «Ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε on air πως είναι σε νέα σχέση

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας. «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση», είπε ο γνωστός ηθοποιός. Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε σήμερα (26.12.2021) καλεσμένος στο Open Weekend και μίλησε για το χωρισμό του ύστερα από δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον σε μια νέα σχέση. «Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε on air πως είναι σε νέα σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε στον αέρα πως είναι σε νέα σχέση – «Ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Open Weekend” ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον σε μια νέα σχέση. «Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι... The post Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε στον αέρα πως είναι σε νέα σχέση – «Ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Χάρης Ρώμας για τη νέα σχέση του: «Ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω – Είναι ο ώμος που γέρνω το κεφάλι μου» (vid)

«Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι αργά μετά από ένα χωρισμό να βρεις μια νέα σχέση μέχρι το τέλος της ζωής σου. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή;”. Εγώ κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, μου αρέσουν οι σχέσεις. Μου αρέσει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε στον αέρα πως είναι σε νέα σχέση

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Open Weekend” ήταν σήμερα ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον σε μια νέα σχέση. «Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι αργά μετά από ένα χωρισμό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο