Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος κατά Η.Μόσιαλου: «Έχω ιερή αγανάκτηση - Ντροπή και αίσχος»
10:21 - 27/12/2021
Την οργή του για την βλάσφημη ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, εξέφρασε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος.
«Είναι αγανακτισμένος ο λαός μας και οι ιερείς μας. Έχω κι εγώ ιερή αγανάκτηση. Ντροπή και αίσχος, τίποτε άλλο. Άλλη μια φορά βγάλαν τη μάσκα και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Πολεμούν τον Χριστό και την Παναγία μας. Ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας».
Ο κ. Ιερώνυμος αν και σημείωσε ότι ποτέ δεν είναι των άκρων εντούτοις εμφανίστηκε οργισμένος με τον κ. Μόσιαλο: «Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να υβρίζει αυτό που πιστεύω εγώ και ο λαός μας. Να εμπαίζουν τον Χριστό μας, την Παναγία μας και την πίστη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος κατά Μόσιαλου: Πολεμάει το Χριστό – Να βγάλει αλλού τα κόμπλεξ του
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος ένωσε τη φωνή του με όλους όσοι έχουν εξοργιστεί από την ασεβή ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου.
Το άρθρο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος κατά Μόσιαλου: Πολεμάει το Χριστό – Να βγάλει αλλού τα κόμπλεξ του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος για Μόσιαλο: «Ντροπή και αίσχος, τίποτε άλλο» (vids)
Πώς σχολίασε ο Σεβασμιώτατος την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος τοποθετήθηκε για την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου σχετικά με τον κορονοϊό και την…
Διαβάστε το στο politik.gr