Αγγελική Ηλιάδη – Η Φάρμα: Παραδόθηκε στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη
18:28 - 27/12/2021
Μετά την αποχώρηση της Μαίρης Μηλιαρέση από τη Φάρμα, έρχονται καταστροφές, ένα ειδύλλιο, ανατροπές, γκρίνιες, μυστικά,
To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη – Η Φάρμα: Παραδόθηκε στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάρμα: H Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για τις τρυφερές της στιγμές με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη
Πρόσφατα στη «Φάρμα» παρακολουθήσαμε κάποιες τρυφερές στιγμές...
Διαβάστε το στο ZouglaΑγγελική Ηλιάδη – «Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη…»
Τι συμβουλεύει η Σάσα Μπάστα την Αγγελική Ηλιάδη για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη
Διαβάστε το στο Φάρμα: H Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για τις τρυφερές της στιγμές με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη
Πρόσφατα στη «Φάρμα» παρακολουθήσαμε κάποιες τρυφερές στιγμές της Αγγελικής Ηλιάδη με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη, όπου ήταν ξαπλωμένοι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΦάρμα: Αγγελική Ηλιάδη για τα καυτά φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη – «Ήταν αναπάντεχο»
Η τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό: «Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr