Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη για το «αναπάντεχο» με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

23:00 - 27/12/2021

Μια συζήτηση ξεκίνησε στην Φάρμα ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στην Σάσα Μπάστα για τα τρυφερά τετ α τετ της […] The post Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη για το «αναπάντεχο» με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φάρμα: Πώς νιώθουν Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης; – Όσα θα δούμε απόψε

Τι θα δούμε απόψε στη Φάρμα; Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παναγιώτη Ψωμιάδη να αποχωρήσει οικειοθελώς, η επόμενη μέρα κρύβει τις δικές της ανατροπές. H ζωή στη «Φάρμα» επιφυλάσσει, απόψε, προβληματισμούς, συζητήσεις και δεύτερες σκέψεις, αλλά και την επιλογή του 1ου μονομάχου, από την αρχηγό, και την ψηφοφορία για 2ο μονομάχο, από τους παίκτες. Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 20:00 στον ΑΝΤ1: Η Αθανασία Τσουμελέκα είναι πολύ προβληματισμένη με την επιλογή που έχει μπροστά της. Ποιος προσπαθεί να την κατευθύνει να ορίσει 1ο μονομάχο τον Γρηγόρη Αναστασιάδη; Πώς νιώθει η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης γι’ αυτό που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους; Γιατί η Αγγελική Ηλιάδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη για το «αναπάντεχο» με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις" είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο