Survivor 5: «Λύγισε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα
21:58 - 28/12/2021
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/12). Ο λόγος για τον οποίο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα είναι πως της λείπει η οικογένεια της καθώς εκείνη βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και οι αγαπημένοι της στην Ελλάδα. «Στεναχωρήθηκα γιατί μου λείπουν οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ζωάκια μου…» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε πως: «Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, μιλάμε κάθε μέρα πάρα πολλές φορές στο τηλέφωνο. Όλη αυτή η συνήθεια, διεκόπη απότομα και είναι ένα μικρό σοκ». «Έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτομαι ότι αν συμβεί κάτι σε εκείνους και επει
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor 5 – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Εγώ πέρασα καρκίνο, εσύ είσαι ρατσιστής”
Μια ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη, πυροδότησε εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπά κατά του αντιπάλου της.
Διαβάστε το στο neolaia.grSurvivor: Οι εντάσεις συνεχίζονται – Ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα
Οι εντάσεις και οι κόντρες συνεχίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και ποια έγινε έξαλλη; Δείτε αναλυτικά + βίντεο.
The post Survivor: Οι εντάσεις συνεχίζονται – Ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com