Survivor 5: «Λύγισε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα

21:58 - 28/12/2021

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5 το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/12). Ο λόγος για τον οποίο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα είναι πως της λείπει η οικογένεια της καθώς εκείνη βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και οι αγαπημένοι της στην Ελλάδα. «Στεναχωρήθηκα γιατί μου λείπουν οι γονείς μου, η αδερφή μου, τα ζωάκια μου…» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε πως: «Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, μιλάμε κάθε μέρα πάρα πολλές φορές στο τηλέφωνο. Όλη αυτή η συνήθεια, διεκόπη απότομα και είναι ένα μικρό σοκ». «Έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτομαι ότι αν συμβεί κάτι σε εκείνους και επει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor 5 – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Εγώ πέρασα καρκίνο, εσύ είσαι ρατσιστής”

Μια ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη, πυροδότησε εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπά κατά του αντιπάλου της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Survivor: Οι εντάσεις συνεχίζονται – Ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα

Οι εντάσεις και οι κόντρες συνεχίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και ποια έγινε έξαλλη; Δείτε αναλυτικά + βίντεο. The post Survivor: Οι εντάσεις συνεχίζονται – Ποια παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας