Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καταγγελίες για bullying απο ανώτερο, όταν ήταν σε πασίγνωστο κανάλι
14:26 - 30/12/2021
Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τα λένε όλα ΑΝΟΙΧΤΑ και για το εργασιακό bullying που υπέστη.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καταγγελίες για bullying απο ανώτερο, όταν ήταν σε πασίγνωστο κανάλι
Media Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τα λένε όλα ΑΝΟΙΧΤΑ και για το εργασιακό bullying που υπέστη. Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καταγγελίες για bullying απο ανώτερο, όταν ήταν σε πασίγνωστο κανάλι
Διαβάστε το στο spoilersΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Μου έκανε bullying διευθυντής σε τηλεοπτικό κανάλι»
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου, δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή».
Διαβάστε το στο pagenews.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Ξεκάθαρα δέχθηκα bullying από ανώτερό μου μέσα από το δικό μου τηλεοπτικό κανάλι»
Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open ήταν καλεσμένη την Πέμπτη η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» για την προσωπική της ζωή, την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Παρότι επί χρόνια στην πρώτη γραμμή των μίντια κράτησε καλά προστατευμένη την […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ξεκάθαρα δέχθηκα bullying από ανώτερό μου μέσα από το δικό μου τηλεοπτικό κανάλι» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr