Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα» (vid)
08:24 - 31/12/2021
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για όλους και για όλα.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα
Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της τη μοναδική Βίκυ Χατζηβασιλείου, για μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συγγραφέας, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου ξετύλιξε τη ζωή της, θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια στο Κιλκίς, τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει την τύχη της, στην Αθήνα. Αποκάλυψε τις πολύ δύσκολες στιγμές στη ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο H Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται: «Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ, οι γιατροί του έλεγαν ότι θα βλέπει ελάχιστα»
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη στο Open με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ, οι γιατροί του έλεγαν ότι θα βλέπει ελάχιστα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα»
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή της «Ανοιχτά».
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: Οι γιατροί έλεγαν ότι ο γιος μου μετά το ατύχημα θα βλέπει ελάχιστα
Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της τη μοναδική Βίκυ Χατζηβασιλείου, για μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συγγραφέας, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου ξετύλιξε τη ζωή της, θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια στο Κιλκίς, τα πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει την τύχη της, στην Αθήνα. Αποκάλυψε τις πολύ δύσκολες στιγμές στη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr