Σερ και ιππότης ο Τόνι Μπλέρ- έξαλλοι δηλώνουν Βρετανοί
23:02 - 01/01/2022
Οργή έχει προκαλέσει στη Βρετανία η απόφαση να τιμηθεί με τον τίτλο του «Σερ» ο Τόνι Μπλέρ καθώς οι πολίτες της χώρας κατηγορούν τον πρώην πρωθυπουργό για «εγκλήματα πολέμου».
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, είχε αντιμετωπίσει τις σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου, μετά την απόφασή του να στείλει στρατεύματα της χώρας του στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα να χαθούν 179 στρατιωτικοί και ακόμα περισσότεροι άμαχοι.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, χθες Παρασκευή το βράδυ ανακοινώθηκε πως ο Τόνι Μπλερ θα τιμηθεί ως «Σερ», μετά από 14 χρόνια αναμονής, καθώς όλοι οι προκάτοχοί του – εκτός από έναν – δέχτηκαν τη συγκεκριμένη τιμή από τη βασίλισσα, λίγο μετά την αποχώρησή τους από τον πρ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr