Κλάτενμπεργκ για την ιστορική γκάφα του : «Δεν ήταν λάθος μου»
12:20 - 02/01/2022
Σοβαρή γκάφα, για την οποία όμως δεν ευθύνεται ο ίδιος, χαρακτηρίζει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο βιβλίο του αυτή που συνέβη το 2005. Τότε σε έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, δεν είδε πως η μπάλα πέρασε για… ένα μέτρο τη γραμμή της εστίας των γηπεδούχων, προτού την απομακρύνει ο Ρόι Κάρολ. «Δεν είναι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλάτενμπεργκ για την ιστορική γκάφα του: Δεν ήταν λάθος μου (VIDEO)
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μιλά για το λάθος που έκανε το 2005 όταν δεν είδε πως η μπάλα πέρασε για… ένα μέτρο τη γραμμή της εστίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ
Διαβάστε το στο aek365.comΚλάτενμπεργκ για την ιστορική γκάφα του: «Δεν ήταν λάθος μου»
Σοβαρή γκάφα, για την οποία όμως δεν ευθύνεται ο ίδιος, χαρακτηρίζει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο βιβλίο του αυτή που συνέβη το 2005. Τότε σε έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, δεν είδε πως η μπάλα πέρασε για… ένα μέτρο τη γραμμή της εστίας των γηπεδούχων, προτού την απομακρύνει ο Ρόι Κάρολ. «Δεν είναι […]
The post Κλάτενμπεργκ για την ιστορική γκάφα του: «Δεν ήταν λάθος μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΒΙΝΤΕΟ - Κλάτενμπεργκ για την ιστορική γκάφα του: «Δεν ήταν λάθος μου»
ΒΙΝΤΕΟ - Κλάτενμπεργκ για την ιστορική γκάφα του: «Δεν ήταν λάθος μου»
02/01/2022
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στην πιο μεγάλη γκάφα του στα χρόνια του ως διαιτητής και φρόντισε να... δικαιολογήσει τον εαυτό του και τους βοηθούς του. Τι είπε για την σχέση του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Το 2005, ένα σουτ του Μέντες από το κέντρο πέρασε (κατά πολύ) την γραμμή του Ρόι Κάρολ και υπό... κανονικές συνθήκες η Τότεναμ θα έφευγε με διπλό από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θυμήθηκε -μέσω του βιβλίου του- εκείνο το ματς, που ήταν και το πρώτο του ως διαιτητής στο Ολντ Τράφορντ.
«Δεν είναι έκπληξη που η
Διαβάστε το στο filathlos.gr