Βιλά: «Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα κι επίθεση»

22:28 - 16/10/2019

Πολύ απογοητευμένος από την εμφάνιση της Πο Λακ Ορτέζ ο Λοράν Βιλά. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας είπε στη Συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της ΑΕΚ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και η ΑΕΚ έβαλε πολλά περιφερειακά σουτ. Κάναμε λάθη και στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αυτά […] The post Βιλά: «Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα κι επίθεση» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιλά: «Κάναμε πολλά λάθη, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Λορέντ Βιλά στάθηκε στα πολλά λάθη της Ορτέζ σε άμυνα και επίθεση και τόνισε πως όλοι πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.  «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και η ΑΕΚ έβαλε πολλά περιφερειακά σουτ. Κάναμε λάθη και στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αυτά τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι το μπάσκετ είναι διαφορετικό στο BCL, πρέπει να παίζουμε γρήγορα».Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Καβαγιέ: “Είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Η ομάδα μας έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και πρέπει να βελτιωθούμε»

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)