Φριτάτα με σπαράγγια και σπανάκι
12:14 - 03/01/2022
Υλικά 5 φρέσκα σπαράγγια 8 μεγάλα αβγά, χτυπημένα 1/4 φλ. τσαγιού γάλα 1/8 κ. γλ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 2 κ. γλ. ελαιόλαδο 6 φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη 1 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο Εκτέλεση Αφαιρέστε τις σκληρές άκρες των σπαραγγιών και μαγειρέψτε τα σπαράγγια στον ατμό για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και σουρώστε καλά. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα, προσθέστε το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαραθεί και
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr