Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα»

10:08 - 05/01/2022

Στο Mega Καλημέρα και στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για την απώλεια της […] The post Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: Είναι τραγικό, ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ

Ξέσπασε η Μέγκι Ντρίο για τον θάνατο της μητέρας της. Στο Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Η ίδια μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για το σχόλιο που είχε κάνει η Μάρα Μεϊμαρίδη στον Χρήστο Σαντικάι. «Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι αναμενόμενο έχει ... Περισσότερα To άρθρο Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: Είναι τραγικό, ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μέγκι Ντρίο για Μεϊμαρίδη: «Ράτσες; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι, ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα» (vid)

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις δύσκολες ώρες αλλά και τη νέα καθημερινότητα με την έντονη απουσία της μητέρας της… «Ο πατέρας μου με τη μητέρα μου ήταν 28 χρόνια μαζί, απέκτησαν δύο παιδιά μαζί. Πλέον το σπίτι φαίνεται πολύ άδειο στον πατέρα μου μετά τον θάνατο της μητέρας μου, όλα πλέον τον πειράζουν, χάθηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι, ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον To άρθρο Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι, ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: "Ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα"

"Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο