Ζενεβιέβ Μαζαρί για την άστοχη δήλωση του Άγγελου Μπράτη: «Δεν λειτουργούσε ο μισός του εγκέφαλός»
10:38 - 05/01/2022
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή φωτογράφος και
To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί για την άστοχη δήλωση του Άγγελου Μπράτη: «Δεν λειτουργούσε ο μισός του εγκέφαλός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για την «άστοχη» δήλωση του Άγγελου Μπράτη
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απαντά. Στο Happy Day φιλοξενήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη που προκάλεσαν αντιδράσεις. «Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα, που ξέρω εγώ και ντύνει την μαμά του και τις φίλες της από το χωριό, δεν είναι η δήλωσή του. Φαντάσου ότι ήμασταν από το ... Περισσότερα
To άρθρο Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για την «άστοχη» δήλωση του Άγγελου Μπράτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο H Ζενεβιέβ Μαζαρί απαντά για τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τα ρούχα από τα καλάθια
Πριν από λίγες ημέρες ο Άγγελος Μπράτης ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του GNTM και απάντησε ότι δεν τον νοιάζουν αφ’ενός οι μετρήσεις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΖενεβιέβ Μαζαρί για την επίμαχη δήλωση του Άγγελου Μπράτη: «Ήταν δύο εβδομάδες άυπνος»
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Άγγελου Μπράτη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος που ξέρω εγώ ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος όταν έκανε την δήλωση ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη: «Εκείνη την στιγμή ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε»
Στον καναπέ του Happy Day βρέθηκε καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ανάμεσα σε […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη: «Εκείνη την στιγμή ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΖενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη: "Εκείνη την στιγμή ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε"
"Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωσή του χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να έχει προηγηθεί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr