Μανιτάρια σε σάλτσα κόκκινου κρασιού

12:14 - 05/01/2022

Υλικά 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο 450 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες 3/4κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 3/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 1 κ. σ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο Εκτέλεση Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους και να μαλακώσουν, για 5 με 7 λεπτά. Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Ρίξτε στο σκεύος το κρασί και το δεντρολίβανο και αφήστε να σιγοβράσει. Μόλις πάρει βράση μαγειρέψτε για 3 λεπτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας