Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Πέρασα ανδρολοχεία, έβλεπα κάτι και έκλαιγα»
15:40 - 05/01/2022
Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε
To άρθρο Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Πέρασα ανδρολοχεία, έβλεπα κάτι και έκλαιγα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει πρώτη φορά: Πέρασα ανδρολοχεία, έβλεπα κάτι και έκλαιγα
Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του λίγο μετά τη γέννα
Διαβάστε το στο Σταύρος Σβήγκος: Έχω περάσει ανδρολοχεία, είχα ψιλοπρηστεί, έβλεπα κάτι και έκλαιγα
Στην κάμερα του Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος με αφορμή την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 08 Ιανουαρίου στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του Ant1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανάγκη του να εργαστεί στο ΚΕΘΕΑ, τις ναρκωτικές ουσίες αλλά και τη δημοσιογραφία. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβγήκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να εργαστώ στο ΚΕΘΕΑ, όπως ακόμα έχω τέτοιες ανάγκες. Δεν είχα κάποιο προσωπικό βίωμα. Σαφώς γνωρίζω τις ουσίες». Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σχέση με χρήση ναρκωτικών ουσιών κι εκείνος απάντησε πως: «ναι, απλώς δεν θεωρώ ότι είναι απαραί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑποκάλυψη από τον Σταύρο Σβήγκο: "Πέρασα ανδρολοχεία, έβλεπα κάτι και έκλαιγα"
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως πέρασε ανδρολοχεία.
Διαβάστε το στο thetoc.gr