Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ταξίδευσε 1.200 χλμ. με αυτοκίνητο για να εμβολιάσει την εννιάχρονη κόρη της
00:20 - 06/01/2022
Μια βρετανίδα μητέρα έκανε ένα οδικό ταξίδι 13 ωρών από το Κεντ στην Βρετανία στην Ιταλία με την εννιάχρονη κόρη της για να μπορέσει να κάνει το εμβόλιο για τον Covid, λέγοντας ότι ήταν «πολύ χαρούμενη που κατάφερε κάτι τέτοιο».
Η Αλίκη Κολόμπο έκανε το ταξίδι των 1.280 χλμ. από το Κέντ στο Μιλάνο με το παιδί της, που έχει και ιταλική υπηκοότητα, με αυτοκίνητο για να αποφύγει την μετακίνηση με αεροπλάνα ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η κόρη της δεν πληροί τις προϋποθέσεις για εμβόλιο στην Βρετανία, καθώς είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για ευάλωτα παιδιά που είναι κάτω των 12 ετών.
Έτσι, η Colombo, από το Maidstone στο Κεντ, έκανε το μακρύ οδικό ταξίδι για να προστατεύσει «το πιο πολύτι
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρετανίδα μητέρα οδήγησε 13 ώρες μέχρι την Ιταλία για να εμβολιάσει την 9χρονη κόρη της
Από το Μεϊνστόουν του Κεντ, στη Βρετανία, μέχρι το Μιλάνο της Ιταλίας ταξίδεψε με την 9χρονη κόρη της μια βρετανίδα μητέρα, με σκοπό της να την εμβολιάσει κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η Άλις Κολούμπο κατευθύνθηκε προς το Μιλάνο, επειδή η κόρη της έχει ιταλική υπηκοότητα. Όπως εξήγησε, προχώρησε σε αυτή την απόφαση για να προστατεύσει «το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο». Η ίδια οδήγησε με την κόρη της μια απόσταση 1.126 χιλιομέτρων. «Γιατί να μην προστατέψω το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο για μένα, κόρη μου, αντί να διακινδυνεύσω να γυρίσει σε μένα σε πέντε, 10 – 15 χρόνια, να μου πει “μαμά, εγώ έχω προβλήματα με την καρδιά, έχω προβλήματα με τον εγκέφα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr