Βάσια Τριφύλλη: «Είναι κατάπτυστοι που έφυγαν από το θέατρο»
09:44 - 06/01/2022
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη για πολλά. Για τα χρήματα που πήρε από το […]
The post Βάσια Τριφύλλη: «Είναι κατάπτυστοι που έφυγαν από το θέατρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Χείμαρρος» η Τριφύλλη: Κατάπτυστοι οι ηθοποιοί που έφυγαν από το θέατρο για τα ριάλιτι (Videos)
«Κάνεις δεν με τυράννησε, κάνεις δε με βίασε, δεν προκάλεσα το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μπορεί να με φοβούνται ακόμα», σχολίασε σχετικά και με το MeToo.
Διαβάστε το στο topontiki.grΒάσια Τριφύλλη: Κατάπτυστοι οι ηθοποιοί που αφήνουν το θέατρο για τα ριάλιτι
Μιλώντας στο Mega Καλημέρα η Βάσια Τριφύλλη ήταν καταπέλτης. «Δεν μου αρέσει καθόλου που έφυγαν από παραστάσεις που είχαν ήδη ξεκινήσει. Δεν τους ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αλλά όποιοι κι αν είναι, είναι κατάπτυστοι. Εμείς συνήθως κάναμε το αντίστροφο, φεύγαμε από τα τηλεοπτικά για να είμαστε πιστοί στο θέατρο», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη, κατακεραυνώνοντας τους συναδέλφους της, οι οποίοι […]
Το άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Κατάπτυστοι οι ηθοποιοί που αφήνουν το θέατρο για τα ριάλιτι εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒάσια Τριφύλλη: «Είναι κατάπτυστοι που έφυγαν από το θέατρο για να μπουν σε reality»
Βάσια Τριφύλλη: «Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, εξού και το σπίτι, αυτό εδώ είναι το «Ραντεβού στα τυφλά», με τον τρόπο μου διεκδικούσα τα οικονομικά μου».
Διαβάστε το στο pagenews.gr