Μικρούτσικος κατά Σπυροπούλου: «Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ… τηλεόραση» – Η αντίδραση της Καινούργιου
12:44 - 10/01/2022
Το ολοκαίνουργιο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Τότε ο
To άρθρο Μικρούτσικος κατά Σπυροπούλου: «Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ… τηλεόραση» – Η αντίδραση της Καινούργιου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μικρούτσικος κατά Σπυροπούλου: Για κάποιες παρουσιάστριες ντρέπομαι - Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ τηλεόραση (Βίντεο)
«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει είκοσι χρόνια αυτή την ιστορία, με κάνουν και ντρέπομαι. Μπορώ να πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι.
Διαβάστε το στο Μικρούτσικος εναντίον Σπυροπούλου: «Δεν της ταιριάζει η τηλεόραση, ντρέπομαι» – Άναυδη η Καινούργιου
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει είκοσι χρόνια αυτή την ιστορία, με κάνουν και ντρέπομαι. Μπορώ να πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι Ξαναψήνεται”, ντρέπομαι. Ναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάω. Λέω γιατί να είναι στην τηλεόραση… Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση και ο τρόπος που το […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr