Μαρία Κανελλοπούλου: Ο φίλος μου, Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε

16:12 - 11/01/2022

Για το #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε η Μαρία Κανελλοπούλου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. Σε αυτήν μίλησε, δε, για τις κακές συνεργασίες που είχε μέχρι σήμερα καθώς και τις καταγγελίες στο #metoo. «Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Κανελλοπούλου: Ο φίλος μου, Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κανελλοπούλου: Ο φίλος μου, Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε

Για το #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τίμπεργουλβς – Μπακς 103-100: Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA

Ο Χρήστος Μάντακας για τον ρόλο του ως gay «στο Καφέ της Χαράς»: «Ήταν παρακινδυνευμένο αλλά δέχθηκα με χάρα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να μιλήσει για τα εσώρουχα της Μελάνια σε ομιλία του για την οικονομία

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαία «πάγωσαν» την άνοδο του Κηφισού – Χάος σε Αθηνών και Κηφισίας

Ο «Φρατέλο», ο «Ζούμπο», τα βασανιστήρια των ανήλικων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία και η «καβάτζα» στα Πατήσια

ΑΕΚ: Χριστούγεννα στην κορυφή μετά από 18 χρόνια