Γιάννης Χατζηγεωργίου: Γιατί είπε «ναι» στο Survivor ενώ διατυμπάνιζε ότι δεν θα έμπαινε ποτέ στο reality

19:04 - 11/01/2022

Μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, o Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης (11/01). Ο ηθοποιός βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος του τόνισε πως όσο παρακολούθησε το Survivor κατάλαβε ότι εκείνος ζορίστηκες. «Μα καλά, δεν ήξερες;» τον ρώτησε. «Πριν πάω στο Survivor, είμαι εδώ και δυο χρόνια σε μια εθελοντική ομάδα που κάνουμε δράσεις. Μπαίνω στο Survivor και περιμένω, όχι μια αντίστοιχη ομάδα αλλά μια στοιχειώδη ομάδα…» είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε πως: «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από 2,5 μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα. Είπα στα παιδιά “χαλαρώστε”, Ήθελα να είμαι οργανωτικ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Προϋπολογισμός 2026: Live η συζήτηση στη Βουλή – Σε εξέλιξη η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

Κοντά σε Γερεμέγεφ ο ΠΑΟΚ – Σκέψεις για ακόμη έναν επιθετικό

Στο Παρά Πέντε: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του reunion

Μιχάλης Κατρίνης για τη σύλληψη του 16χρονου γιου του μετά από καταδίωξη: Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό

Αλλάζει το ωράριο του Λευκού Πύργου μέσα στις γιορτές