Άρης Λεμπεσόπουλος: Έχω παίξει στο θέατρο με τρεις θεατές, έκανα εκπτώσεις γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα

11:22 - 12/01/2022

Για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, τις «εκπτώσεις» που έκανε που έπρεπε για να ζήσει από αυτό το επάγγελμα αλλά και για τη φορά που έπαιξε στο θέατρο με τρεις θεατές μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος. Αναφερόμενος στη σειρά του Mega που παίζει τη «Σκοτεινή Θάλασσα» ο Άρης Λεμπεσόπουλος είπε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» πως έχει μια αισθητική που του αρέσει. «Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε όλοι μαζί είπα ότι αυτή θα είναι μια ωραία σειρά, γιατί δεν υπήρχε το στοιχείο της έπαρσης. Φιλοδοξία μου είναι μια σειρά να αντέχει στο χρόνο» ανέφερε. «Αγαπώ την τηλεόραση από το 1997 που έπαιξα στην “Αίθουσα του θρόνου”. Ακόμη και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο άνθρωποι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Έχω κάνει πολλές εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα»

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα», την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τη γνωριμία του με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου

Διαβάστε το στο

Άρης Λεμπεσόπουλος: Έκανα εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα

Διαβάστε το στο

Άρης Λεμπεσόπουλος: Έκανα εκπτώσεις, έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Τον δημοφιλή ηθοποιό συνάντησε την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός και η κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης με αφορμή την παράσταση «Μανδραγόρας». Ο Άρης Λεμπεσόπουλος γύρισε πίσω στον χρόνο και τη σειρά “Αίθουσα του θρόνου” ενώ μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή. «Μετά ... Περισσότερα To άρθρο Άρης Λεμπεσόπουλος: Έκανα εκπτώσεις, έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άρης Λεμπεσόπουλος: Έκανα εκπτώσεις στο θέατρο, γιατί έπρεπε να ζήσω

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος μίλησε για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που έζησε και αναφέρθηκε στη πορεία που καταγράφει στο θέατρο.Ο Άρης Λεμπεσόπουλος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο καταξιωμένος ηθοποιός σημείωσε ότι έκανε εκπτώσεις στις δουλειές του, ώστε να επιβιώσει, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Χορν. «Είμαι χαρούμενος όταν παίζω σε ένα γεμάτο θέατρο, αλλά έχω παίξει και πριν 3 χρόνια για τρεις ανθρώπους, λέγοντας μέσα μου ότι “αυτοί σε τίμησαν απόψε”», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «είχα συγκρούσεις σε συνεργασίες. Ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου και έχω συγκρουστεί και έχω φωνάξει. Δεν αντέχω να με προσβάλλει κάποι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Έκανα εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα»

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Τα χρόνια της κρίσης αν ήμουν μόνος μου όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα οικονομικά, μπορεί να είχα εγκληματήσει».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας