Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος

12:10 - 13/01/2022

Για το Survivor, για τα χρήματα τα οποία πήρε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και για τον Βαλάντη που δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη (13/1) ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων κατά τη διάρκεια δηλώσεών στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» μίλησε για στιγμές που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο τις οποίες νοσταλγεί αλλά και για την αγάπη του στη θάλασσα. «Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού», εξήγησε ο Περικλής Κονδυλάτος. «Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: «Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος»

Πληρώθηκα καλά για το Survivor – «Τα χρήματα τα έφαγα»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας