Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Νομίζω ότι υπήρχε κάτι από τον Βαλάντη προς τη Μυριέλλα»

08:46 - 14/01/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός απάντησε για την απόφασή του να φύγει από […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Νομίζω ότι υπήρχε κάτι από τον Βαλάντη προς τη Μυριέλλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Νομίζω ότι υπήρχε κάτι από τον Βαλάντη προς τη Μυριέλλα (Βίντεο)

«Έφυγα από το παιχνίδι γιατί δεν είδα ομάδα. Έβλεπα μόνο τσακωμούς και κουράστηκα ψυχολογικά», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε το στο

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Νομίζω ότι υπήρχε κάτι από τον Βαλάντη προς τη Μυριέλλα»

«Έφυγα από το παιχνίδι γιατί δεν είδα ομάδα. Έβλεπα μόνο τσακωμούς και κουράστηκα ψυχολογικά»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Έλενα Γκρέκου: Πώς σχολιάζει τη συμπεριφορά του Βαλάντη προς τη Μυριέλλα;

Η Έλενα Γκρέκου και ο Βαλάντης είχαν έναν μεγάλο έρωτα. Απέκτησαν μαζί τον γιο τους, Χάρη. Η Έλενα Γκρέκου με αφορμή τη συμμετοχή του Βαλάντη στο Survivor, σχολίασε την παρουσία του στο ριάλιτι, αλλά και την έντονη αντίδρασή του προς τη Μυριέλλα Κουρεντή. «Ο Βαλάντης μου αρέσει πολύ στο Survivor, δεν είναι αθλητικός τύπος. Είναι […] The post Έλενα Γκρέκου: Πώς σχολιάζει τη συμπεριφορά του Βαλάντη προς τη Μυριέλλα; appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο