Κωνσταντίνος Αργυρός: «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι μπαμπά»
18:04 - 15/01/2022
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην εκπομπή Mega Star. O τραγουδιστής μίλησε μεταξύ
To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι μπαμπά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Αργυρός: Θέλω να κάνω οικογένεια - Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου
«Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει οριοθετήσει τη μουσική μου αντίληψη», δήλωσε
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνος Αργυρός – «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι μπαμπά»
Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα αλλά και την ζωή του
Διαβάστε το στο Κ.Αργυρός: «Θέλω να κάνω οικογένεια - Με φαντάζομαι ήδη μπαμπά» (βίντεο)
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός, και πως θέλει να κάνει οικογένεια.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής για την καριέρα και τη ζωή του.
«Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει οριοθετήσει τη μουσική μου αντίληψη. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Μέσα από το ταξίδι με τον Γιώργο, γνώρισα την Ελεάνα την Βραχάλη που είναι ένα αξιόλογο πλάσμα και μια σπάνια ψυχή. Πάντα ονειρευόμουν να συνεργαστούμε», είπε ο τραγουδιστής για την Ελεάνα Βραχάλη και μίλησε για την καινούργια τους συνεργασία.
«Το ‘Τίποτα Εσύ’ βγήκε κατευθείαν από την πρώτη μας ηχογράφηση και το κρατήσαμε».
Όπως λέει ο ίδιος κάθε τραγούδι είναι ξεχωριστό και εκφ
Διαβάστε το στο pronews.grΚωνσταντίνος Αργυρός: «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι μπαμπά»
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην εκπομπή Mega Star. O τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά του σχέδια, για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά. «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr