Σοκάρει ο Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχθηκε: «Με απείλησαν πριν από μια εβδομάδα από τον Ολυμπιακό»
21:18 - 15/01/2022
Διαφορετική διάσταση δίνει πλέον ο Ρούμπεν Σεμέδο για την επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.
Η επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (14/1), ενώ ο αμυντικός του Ολυμπιακού έλυσε την σιωπή του στην χώρα του και τα όσα είπε προκαλούν ερωτήματα. Ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό TSF λέγοντας πως πριν μια εβδομάδα άνθρωποι της ασφάλειας του Ολυμπιακού τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του «για να μου επιτεθούν» όπως είπε χαρακτηριστικά!
Αναλυτικά ο διάλογος που είχε ο Σεμέδο με τη δημοσιογράφο:
Σεμέδο: «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…».
Δημοσιογράφος: «Είσαι καλά;».
Σεμέδο: «Ναι, ναι δεδομέν
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεμέδο: Με απείλησαν προ εβδομάδας από τον Ολυμπιακό! Έχω υποψίες
Νέα διάσταση δίνει ο Ρούμπεν Σεμέδο σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία για την επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έλυσε τη σιωπή του στη χώρα του και τα όσα είπε πραγματικά σοκάρουν! Ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στον […]
The post Σεμέδο: Με απείλησαν προ εβδομάδας από τον Ολυμπιακό! Έχω υποψίες appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΣεμέδο: «Έχω υποψίες ποιος το έκανε, με απείλησαν πριν μια βδομάδα από τον Ολυμπιακό»!
«Βόμβα» Σεμέδο, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως παράγοντας του Ολυμπιακού και ένας άνθρωπος της ασφάλειας του συλλόγου πήγαν από το σπίτι του την περασμένη εβδομάδα και τον απείλησαν! Ο Πορτογάλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό TSF και τόνισε πως έχει κάποιες υποψίες για το ποιος είναι πίσω από τη βίαιη επίθεση, λέγοντας πως «είναι λογικό (σ.σ. να έχω υποψίες), […]
The post Σεμέδο: «Έχω υποψίες ποιος το έκανε, με απείλησαν πριν μια βδομάδα από τον Ολυμπιακό»! appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΒόμβα Σεμέδο: «Με απείλησαν πριν μια εβδομάδα από τον σύλλογο!»
Σε μια σοβαρή καταγγελία να προχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, αφού φέρεται να είπε ότι τον είχαν απειλήσει ανθρωποι του Ολυμπιακού! Πιο συγκεκριμένα, ειπε: Σεμέδο: «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…». Δημοσιογράφος: «Είσαι καλά;». Σεμέδο: «Ναι, ναι δεδομένων των συνθηκών. Έφυγα από το νοσοκομείο». Δημοσιογράφος: «Σε χτύπησαν;». Σεμέδο: […]
Διαβάστε το στο thessports.gr