Μαγνησία: Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε, με το παιδί του στη νταλίκα

10:16 - 17/01/2022

Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού από την Αθήνα, ενώ οδηγούσε κοντά σε χωριό στη Μαγνησία. Ο 37χρονος οδηγούσε την Κυριακή το βράδυ στην ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο ύψος της Σούρπης και από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, άφησε την τελευταία του πνοή, πάνω στο τιμόνι, ενώ το φορτηγό εξετράπη. Σε σοκ βρίσκεται το ανήλικο παιδί του 37χρονου, που βρισκόταν στην καμπίνα του φορτηγού, συνοδεύοντας τον πατέρα του σύμφωνα με το magnesianews.gr. Τα αίτια θανάτου διερευνώνται. Πηγή: magnesianews.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος σεισμός στη Χαλκιδική -Σεισμική δόνηση και στη Ρόδο Λέκκας: Πιθανόν να είμαστε σε σεισμική έξαρση (VIDEO)   Ποια επιδόματα πληρώνονται από

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σούρπη : Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε με το ανήλικο παιδί του στη νταλίκα

Έντονη θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο ενός 37χρονου οδηγού φορτηγού απ΄την Αθήνα. Σύμφωνα με το magnesianews, ο 37χρονος οδηγώντας χθες, στις 8.45 περίπου το βράδυ το όχημά του, στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Σούρπης, άγνωστο για ποιο λόγο, άφησε την τελευταία του πνοή, είτε πριν ή αμέσως μετά, την εκτροπή του οχήματος. Σοκαρισμένο το ανήλικο παιδί του 37χρονου, που βρίσκονταν στην καμπίνα του φορτηγού, συνοδεύοντας τον πατέρα του, τα αίτια θανάτου του οποίου διερευνώνται, όπως και τα ακριβή αίτια του τροχαίου. The post Σούρπη : Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε με το ανήλικο παιδί του στη νταλίκα appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)