Ελευθερία Ελευθερίου – Survivor: Εμείς ήμασταν αγγελούδια μπροστά σε αυτά που γίνονται φέτος
12:56 - 17/01/2022
Για τη ζωή της, τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί αλλά και τα όσα γίνονται στον φετινό κύκλο του Survivor μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ελευθερία Ελευθερίου. «Δεν είχαμε καμία σχέση εμείς όταν ήμασταν στο Survivor με αυτά που γίνονται τώρα. Εμείς ήμασταν αγγελούδια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor» τόνισε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» δήλωσε τη Δευτέρα (17/1). «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήμουν ανακατώστρα. Δεν μίλαγα και υπήρχαν πολλά κενά» δήλωσε η παίκτρια του περσινού Survivor. «Πολλές φορές έχω προδοθεί σε αυτή την δουλειά» «Με τον κορoνοϊό ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις, έχω πολύ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελευθερία Ελευθερίου: «Εμείς ήμασταν αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor»
Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια
To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: «Εμείς ήμασταν αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr