Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγνώμη»

08:52 - 19/01/2022

Για την φράση περί «νέων και ωραίων» θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετηθεί το πρωινό της Τετάρτης μέσα από τον […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Οι λέξεις νέοι και ωραίοι ήταν άστοχες….»

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε με αφορμή μια δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή περί «νέων και ωραίων» για την  υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Η Σταματίνα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγγνώμη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι λέξεις νέοι και ωραίοι ήταν άστοχες, γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη»

Τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν από χθες ότι προσπάθησε να καλύψει και να To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι λέξεις νέοι και ωραίοι ήταν άστοχες, γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για βιασμό 24χρονης: «Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγγνώμη» (Video)

Τοποθετήθηκε εκ νέου έπειτα από τις αντιδράσεις

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τσιμτσιλή μετά τον σάλο: Άστοχες οι λέξεις «νέοι» και «ωραίοι» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ζητώ συγγνώμη

«Συγγνώμη» για τη φράση περί «νέων και ωραίων» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, μετά και το σάλο που ξέσπασε στα social media. Το άρθρο Τσιμτσιλή μετά τον σάλο: Άστοχες οι λέξεις «νέοι» και «ωραίοι» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ζητώ συγγνώμη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άστοχες οι λέξεις «νέοι και ωραίοι» για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη, ενώ έκανε λόγο για παραποίηση των όσων είπε χθες

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον βιασμό της 24χρονης: «Οι λέξεις νέοι και ωραίοι ήταν άστοχες, γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη»

Τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν από χθες ότι προσπάθησε να καλύψει και να “ξεπλύνει” τους ανθρώπους που καταγγέλλονται ως βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μέσα από το Happy Day. Μια απομονωμένη φράση της παρουσιάστριας ήταν η αφορμή για να δεχτεί χιλιάδες μηνύματα ότι καλύπτει τους θύτες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγνώμη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Nιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες, κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι"

"Σας ζητώ συγνώμη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο