Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση όταν μιλάει για τα παιδιά του – Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

13:00 - 20/01/2022

Για τα παιδιά του μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε συνέντευξή του και ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν αναφέρθηκε σε εκείνα. «Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή», εξομολογήθηκε. «Πώς είναι να είσαι πατέρας;» ρωτήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης και απάντησε: «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέκω την ελευθερία μου… Τελείωσε… Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν … Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν συναισθήματα να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Πρέπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

«Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα ... που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης που συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά του

Διαβάστε το στο

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του - Η ζωή του μετά την Δέσποινα Βανδή

«Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν» δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε συνέντευξη του στην εκπομπή Game Night. Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στην αρχή… τρόμαξε λίγο, ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν μιλούσε.  Ο Ντέμης Νικολαΐδης ρωτήθηκε πώς είναι να είσαι πατέρας, με εκείνον να απαντά ότι «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του - Η ζωή του μετά την Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Nτέμης Νικολαΐδης: Η νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Ο  Γρηγόρης Μπάκας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πως είναι η ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό του από τη Δέσποινα Βανδή...

Διαβάστε το στο Zougla

Nτέμης Νικολαΐδης: Η νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Ο  Γρηγόρης Μπάκας μέσα απο την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πως είναι η ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συγκινήθηκε όταν μίλησε για τα παιδιά του – Η ζωή του μετά την Δέσποινα Βανδή

«Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν» δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε συνέντευξη του στην εκπομπή Game Night.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ντέμης Νικολαΐδης: Συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του- Η ζωή του μετά τον χωρισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ρωτήθηκε πώς είναι να είσαι πατέρας, με τον ίδιο να απαντά: «Σταματά το έργο. Λες τώρα ως, εξαρτώμαι από κάτι άλλο και είναι τα παιδιά σου. Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό. Που είμαι αυτόνομος, θέλω την ελευθερία μου… Τελείωσε…». «Υπάρχουν δύο τύποι, ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση για τα παιδιά του – Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα παιδιά του στην εκπομπή Game To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση για τα παιδιά του – Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ντέμης Νικολαΐδης: Η ζωή μετά τον χωρισμό με τη Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση για τα παιδιά του – Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα παιδιά του στην εκπομπή Game Night στον Sport 24. Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, απάντησε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση για τα παιδιά του

Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας