Ο Μηταράκης μεταβαίνει στο Βίλνιους για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη για την Προστασία των Συνόρων

13:06 - 20/01/2022

Στο Βίλνιους μεταβαίνει, σήμερα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη για την Προστασία των Συνόρων. Η Διάσκεψη που θα λάβει χώρα στο Βίλνιους, συνδιοργανώνεται από την Ελλάδα, την Αυστρία, την Πολωνία και την Λιθουανία σήμερα και αύριο. Στη Διάσκεψη έχουν προσκληθεί οι υπουργοί αρμόδιοι για την Μετανάστευση των 27 κρατών-μελών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι αρμόδιοι ευρωπαϊκοί οργανισμοί. Όπως αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου, «σκοπός της Διάσκεψης είναι να τονιστεί η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της προστασίας των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της αποτροπής παράνομων εισόδων, ειδικά καθώς η Ευρώπη βιώνει την

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μηταράκης δίνει παράσημο στη Frontex σε Διάσκεψη για την Προστασία Συνόρων στη Λιθουανία.

Η απονομή της Διαμνημόνευσης Μεταναστευτικής Αρωγής Β’ Τάξης- Διαμνημόνευση Αξίας στον εκτελεστικό διευθυντή του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (FRONTEX), Φαμπρίς Λεζερί, έγινε χτες από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Προστασία των Συνόρων στη Λιθουανία. Ο κ. Λεζερί παρασημοφορήθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης, «για τη σημαντική […] The post Ο Μηταράκης δίνει παράσημο στη Frontex σε Διάσκεψη για την Προστασία Συνόρων στη Λιθουανία. appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)