Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρυσι τέτοιο καιρό βίωσα και εγώ διαδικτυακό bullying, το έμαθα το μάθημά μου»
16:30 - 23/01/2022
Στην επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρυσι τέτοιο καιρό βίωσα και εγώ διαδικτυακό bullying, το έμαθα το μάθημά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Βίωσα και εγώ διαδικτυακό bullying, έριχναν κατάρες για τα παιδιά μου
Η παρουσιάστρια του MEGA εξομολογήθηκε μια πολύ δύσκολη στιγμή του παρελθόντος
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: Βίωσα και εγώ διαδικτυακό bullying - Έριχναν κατάρες για τα παιδιά μου
Η παρουσιάστρια του MEGA εξομολογήθηκε μια πολύ δύσκολη στιγμή του παρελθόντοςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καραβάτου: Βίωσα και εγώ διαδικτυακό bullying πέρυσι – Μου έριχναν κατάρες (Video)
Για το διαδικτυακό bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή το ξέσπασμα του influencer Αλέξανδρου Κοψιάλη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΚατερίνα Καραβάτου: «Μη μου μιλάς εμένα για bullying, πέρυσι τέτοιο καιρό το έμαθα το μάθημά μου»
Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από έναν χρόνο θυμήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για το bullying που δέχθηκε στα social media με φόντο την υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Η Κατερίνα Καραβάτου θυμήθηκε μια παρόμοια κατάσταση την οποία είχε ζήσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κρατερό […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Μη μου μιλάς εμένα για bullying, πέρυσι τέτοιο καιρό το έμαθα το μάθημά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr