Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»

18:00 - 23/01/2022

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο Τι λες τώρα στο Mega. Η γνωστή ηθοποιός φανερά ανανεωμένη, To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για τα κιλά της: Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου

Τι είπε για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

Διαβάστε το στο

Μαρία Κορινθίου: Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου

Τι είπε για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

Διαβάστε το στο

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου» (vid)

«Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου» σημείωσε, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για τα κιλά της: Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου

Τι είπε για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη Το άρθρο Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για τα κιλά της: Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

«Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια»

Για την καθημερινότητά της και την απόφασή της να ξεκινήσει διατροφή μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Τι λες τώρα!». «Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα» σημείωσε, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Όταν ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, δεν απάντησε. «Του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν» σημείωσε και αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε ένα καβγαδάκι το πρωί. «Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον συμπαθώ σήμερα» συμπλήρωσε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την παρουσία της κόρης τους

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο Τι λες τώρα στο Mega. Η γνωστή ηθοποιός φανερά ανανεωμένη, μίλησε για την απώλεια κιλών μετά το πρόγραμμα διατροφής που ξεκίνησε και εξακολουθεί να διατηρεί. «Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρία Κορινθίου: «Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μαρία Κορινθίου: Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου

Σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων και σε φαρμακεία της Πάτρας παρατηρούνται τις τελευταίες εβδομάδες όπως δήλωσε το πρωί ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας κ. Ανδρέας Σοφιανόπουλος μιλώντας στον MAX FM και την εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο». Σύμφωνα με τον κ. Σοφιανόπουλο ελλείψεις παρουσιάζονται στα λεγόμενα φτηνά φάρμακα όπως παυσίπονα, φάρμακα για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της