Δόμνα Μιχαηλίδου για τα στερεότυπα: «Όταν πήγα στο Προεδρικό Μέγαρο να ορκιστώ μου είπαν να μπω από την πόρτα των συνοδών»
01:18 - 27/01/2022
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.
To άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου για τα στερεότυπα: «Όταν πήγα στο Προεδρικό Μέγαρο να ορκιστώ μου είπαν να μπω από την πόρτα των συνοδών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δόμνα Μιχαηλίδου: Όταν πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο μου είπαν να μπω από την πόρτα των συνοδών (Βίντεο)
Η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στο γιατί γίνονται πιο εύκολα οι υιοθεσίες στην χώρα μας, και απάντησε στο ερώτημα αν θα ήθελε να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός.
Διαβάστε το στο Δόμνα Μιχαηλίδου: Όταν πήγα στο Προεδρικό Μέγαρο να ορκιστώ μου είπαν να μπω από την πόρτα των συνοδών
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. Το νεότερο στέλεχος της Κυβέρνησης περιέγραψε πώς από καθηγήτρια του Cambridge έγινε συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού και στη συνέχεια ανέλαβε τις Κοινωνικές Υποθέσεις. Η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για την κατάσταση που αντιμετώπισε όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και στο Υπουργείο για να παραλάβει το γραφείο της. Επίσης, αναφέρθηκε στα στερεότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην εργασία τους, αλλά και στα θέματα που αντιμετωπίζει, ως υφυπουργός, καθημερινά. «Πολλές φορές το λένε με έκπληξη… είναι πολύ όμορφη αλλά και έξυπνη! Δεν το λένε αυτό για τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο μού είπαν “οι συνοδοί από την άλλη πόρτα”» (Video)
«Δεν έχουμε ίση φωνή» επισήμανε η υψυπουργός
Διαβάστε το στο topontiki.grΔόμνα Μιχαηλίδου: Όταν ορκιζόμουν στο Προεδρικό, μου είπαν «οι συνοδοί από την άλλη πόρτα»
Για τις διακρίσεις που έχει υποστεί λόγω ηλικίας, εμφάνισης και φύλου μίλησε η Δόμνα Μιχαηλίδου
Διαβάστε το στο mononews.gr