Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Είμαι νεφροπαθής – Περιμένω την Πυροσβεστική να με πάει για αιμοκάθαρση» [βίντεο]
08:06 - 27/01/2022
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίδα», με πολλούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας να παραμένουν μέχρι και σήμερα απροσπέλαστοι. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο κ. Νίκος, νεφροπαθής, ο οποίος για να πάει αυτές τις ημέρες για αιμοκάθαρση αναγκάζεται να καλεί...
The post Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Είμαι νεφροπαθής – Περιμένω την Πυροσβεστική να με πάει για αιμοκάθαρση» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κακοκαιρία - Καταγγελία πολίτη: Είμαι νεφροπαθής – Περιμένω την Πυροσβεστική να με πάει για αιμοκάθαρση
«Δεν επιτρέπεται ο δήμος Αθηναίων να μην έχει καθαρίσει τις κεντρικές οδικές αρτηρίες», επισημαίνει
Διαβάστε το στο Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Πρέπει να πάω για αιμοκάθαρση, είμαι νεφροπαθής - Περιμένω την Πυροσβεστική»
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Είμαι νεφροπαθής και πρέπει να πάω για αιμοκάθαρση, δεν επιτρέπεται ο δήμος Αθηναίων να μην έχει καθαρίσει τις…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚακοκαιρία «Ελπίδα»: «Περιμένω την Πυροσβεστική να με πάει για αιμοκάθαρση» λέει κάτοικος του Παγκρατίου
Η «Ελπίδα» φεύγει αλλά τα προβλήματα παραμένουν
Διαβάστε το στο tovimaΚακοκαιρία «Ελπίδα»: Έγιναν 2.354 κλήσεις στην Πυροσβεστική από τις 24 Ιανουαρίου
Πραγματοποιήθηκαν 1.054 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο
Διαβάστε το στο news.grΚακοκαιρία «Ελπίς»: Νεφροπαθής κάλεσε την Πυροσβεστική για να πάει για αιμοκάθαρση (vid)
Τι κατήγγειλε ο κ. Νίκος για την περιπέτειά του Συντρίμμια έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίς» αφού ακόμα και σήμερα είναι πολύ δύσκολη η κυκλοφορία σε ορισμένους κεντρικούς δρόμους…
Διαβάστε το στο politik.gr